About

Linkedin

Després de l’estiu del 1981 a l’Estartit, vaig néixer jo un 14 de març de 1982. Després de passar la meva infantesa anant a escola i navegant… La meva trajectòria laboral es resumeix amb les següents etapes:

2001-2005 Visc a Barcelona i em llicencio en Sociologia a la Universitat de Barcelona (casi em matriculo a Disseny Gràfic a l’IDEP).

2005-2010 És l’etapa les dades estadístiques amb l’SPSS i amb tècniques d’anàlisis de xarxes socials col·laboro amb diversos projectes que em fan anar a Dinamarca i Eslovènia per fer l’European master in Tourism managment.

2010- 2016 Torno a l’Empordà i descobreixo el marketing digital, el món de la mitja jornada per conciliar la meva vida laboral com a mare i començo a unir el món de les dades amb el disseny de web i el seu posicionament.

2016-2018 Salto a la gran empresa i treballo com a product owner al fantàstic i ostentós món del desenvolupament d’Apps.

I gràcies al curs d’UX design i Disseny gràfic sostenible a la BAU…

Actualment, treballo en què m’agrada! @territoricratiu em permet fer projectes d’usabilitat, testing i connectar a les dades… i @empordanissim fer sostenibilitat, branding i connectar amb l’art i el disseny.

I si has llegit tot això potser creus que podem fer alguna cosa juntes! em pots escriur-re al hola@cristinamartin.cat